Datacenter Aalsmeer (NLDC)

The Datacenter Group en NLDC gaan vanaf 2019 verder als één bedrijf. De nieuwe combinatie is de grootste onafhankelijke aanbieder van datacentercapaciteit in Nederland, met tien datacenterlocaties verspreid over het land. De fusie is mogelijk gemaakt door DWS Asset Management, één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.

Dit datacenter vormt samen met de locaties Oude Meer en Almere een groot virtueel datacenter in de Amsterdamse metropoolregio. Ons datacenter in Aalsmeer maakt gebruik van 100 procent duurzaam gewonnen, groene energie. Daarnaast liggen er meer dan 500 zonnepanelen op het dak van het gebouw. Bovendien nemen we deel aan een uniek energie-uitwisselingsproject: de restwarmte van ons datacenter wordt hergebruikt in een zwembad, school en lokaal bedrijf. Deze locatie is gebouwd volgens de Tier-3-norm, maar beschikt daarnaast over diverse Tier-4 elementen. Dat betekent dat we onze klanten de hoogste mate van veiligheid kunnen bieden.

Download factsheet Aalsmeer

Wilt u het complete overzicht van de faciliteiten, verbindingen, certificeringen en inrichting van het datacenter in Aalsmeer? Vul uw gegevens in en ontvang de factsheet in uw inbox.