Datacenter Almere (NLDC)

The Datacenter Group en NLDC gaan vanaf 2019 verder als één bedrijf. De nieuwe combinatie is de grootste onafhankelijke aanbieder van datacentercapaciteit in Nederland, met tien datacenterlocaties verspreid over het land. De fusie is mogelijk gemaakt door DWS Asset Management, één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.

Een van onze vier datacenters in het Amsterdamse metropoolgebied – de nummer één digitale hub in Nederland. Het is onze op-een-na grootste faciliteit met een datacentervloeroppervlakte van 5.500 vierkante meter. Het datacenter maakt gebruik van 100 procent duurzaam opgewekte groene energie. Het datacenter in Almere is gebouwd volgens de Tier-3-norm, maar heeft ook Tier-4 elementen. Voor klanten biedt dit de zekerheid dat hun systemen altijd blijven draaien. Het verlies van data of dienstverlening door downtime is immers in iedere bedrijfstak onacceptabel geworden.

Download factsheet Almere

Wilt u het complete overzicht van de faciliteiten, verbindingen, certificeringen en inrichting van het datacenter in Almere? Vul uw gegevens in en ontvang de factsheet in uw inbox.