Datacenter Eindhoven (NLDC)

The Datacenter Group en NLDC gaan vanaf 2019 verder als één bedrijf. De nieuwe combinatie is de grootste onafhankelijke aanbieder van datacentercapaciteit in Nederland, met tien datacenterlocaties verspreid over het land. De fusie is mogelijk gemaakt door DWS Asset Management, één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.

In het hart van de Nederlandse tech-hub in Eindhoven staat ons Tier-4 gecertificeerde datacenter. Het is ontworpen en gebouwd om aan de strengste beveiligings- en hoogste beschikbaarheidseisen te voldoen. Doordat dit datacenter volledig redundant is uitgevoerd, weet u als klant zeker dat uw bedrijf 24/7 blijft draaien, ongeacht wat er gebeurt. Ook op het gebied van veiligheid kunnen we met dit datacenter bogen op een smetteloze reputatie, waardoor we klanten kunnen garanderen dat hun data bij ons in veilige handen is.

Download factsheet Eindhoven

Wilt u het complete overzicht van de faciliteiten, verbindingen, certificeringen en inrichting van het datacenter in Eindhoven? Vul uw gegevens in en ontvang de factsheet in uw inbox.