Datacenter Oude Meer (NLDC)

The Datacenter Group en NLDC gaan vanaf 2019 verder als één bedrijf. De nieuwe combinatie is de grootste onafhankelijke aanbieder van datacentercapaciteit in Nederland, met tien datacenterlocaties verspreid over het land. De fusie is mogelijk gemaakt door DWS Asset Management, één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.

In het hart van het Amsterdamse metropoolgebied – de digitale poort naar Europa – en vlak naast Schiphol Airport, ligt Oude Meer, ons grootste datacenter. Met een datacentervloeroppervlakte van 6.200 vierkante meter, heeft dit datacenter voor iedere klant de juiste oplossing. Het datacenter draait volledig op groene energie en is daarmee CO2-neutraal en kan bogen op maximale duurzaamheid. Het datacenter is gebouwd volgens de Tier-3-norm, maar we beschikken bovendien over diverse Tier-4 elementen. Dat betekent dat we onze klanten de hoogste mate van veiligheid kunnen bieden.

Download factsheet Oude Meer

Wilt u het complete overzicht van de faciliteiten, verbindingen, certificeringen en inrichting van het datacenter in Oude Meer? Vul uw gegevens in en ontvang de factsheet in uw inbox.