Datacenter Rotterdam (NLDC)

The Datacenter Group en NLDC gaan vanaf 2019 verder als één bedrijf. De nieuwe combinatie is de grootste onafhankelijke aanbieder van datacentercapaciteit in Nederland, met tien datacenterlocaties verspreid over het land. De fusie is mogelijk gemaakt door DWS Asset Management, één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.

Ons datacenter in Rotterdam bevindt zich in het hart van Europa’s grootste transporthub. We bieden plaatselijke bedrijven alle ondersteuning die ze nodig hebben met ons datacenter gebouwd volgens de Tier-3-norm. Bovendien beschikt deze locatie over diverse faciliteiten die onder Tier-4 criteria vallen. We willen onze klanten te allen tijde kunnen garanderen dat hun systemen en data veilig en 24/7 beschikbaar zijn. Door datacenterlocatiediensten in de regio te combineren met uitwijklocaties in bijvoorbeeld de regio Amsterdam, waar de fysieke locaties in Almere, Oude Meer en Aalsmeer één groot virtueel datacenter vormen, kunnen klanten downtime, dataverlies en afhankelijkheid van complexe verbindingen elimineren.

Download factsheet Rotterdam

Wilt u het complete overzicht van de faciliteiten, verbindingen, certificeringen en inrichting van het datacenter in Rotterdam? Vul uw gegevens in en ontvang de factsheet in uw inbox.