Webinar ‘Connectiviteit in een datacenter’

Op donderdag 17 augustus 2017 organiseert The Datacenter Group in samenwerking met Jeroen Bon van euNetworks een Webinar met als centraal thema ”Connectiviteit in een datacenter”. Het Webinar start om 15.00 uur en duurt 30 minuten. euNetworks is een Europese netwerkleverancier gericht op het leveren van schaalbare netwerkoplossingen binnen datacenters.

Meld je nu aan voor het Webinar ‘Connectiviteit in een Datacenter’

Volgens het rapport Digital Economy and Society Index (DESI) staat Nederland op nummer één in de ranglijst als het gaat om de beste connectiviteit in Europa. Een belangrijke erkenning voor Nederlandse datacenters. De kwaliteit van een datacenter staat en valt namelijk met de betrouwbaarheid van de connectiviteit. Jeroen Bon zal tijdens dit Webinar ingaan op de belangrijke rol van connectiviteit in een datacenter. Verder komen er verschillende technieken aan bod die ingezet worden om een verbinding tot stand te brengen tussen een datacenter en het kantoor van de klant.

Onderwerpen die aan bod komen

Marktontwikkelingen, de rol van (cloud) connectiviteit in datacenters, connectiviteit in relatie tot datacenters, de impact van downtime, de rol van datacenters en de netwerkdekking van euNetworks.

Wat leer je van dit Webinar?

Naast inzicht en marktontwikkelingen, krijg je ook veel informatie over de rol van cloud in het datacenter en de specifieke link met connectiviteit daarbij.

Over de spreker

Jeroen Bon is sinds twee jaar werkzaam bij euNetworks als Account Director. Jeroen is geen onbekende in de internetsector. Hij heeft zijn sporen verdiend als Business Development Manager bij Easynet Global Services (nu Interoute) en als account manager bij Verizon Business en Reliance Communications. Stuk voor stuk bedrijven die – vanuit het datacenterperspectief – technology driven zijn. De ruime ervaring die Jeroen bij deze gerenommeerde bedrijven heeft opgedaan, zal in het Webinar goed van pas komen.

Inschrijven Webinar ‘Connectiviteit in een datacenter’

Schrijf je nu in om dit Webinar bij te wonen via deze link.

Kan je het Webinar niet bijwonen maar ben je wel nieuwsgierig naar de besproken onderwerpen? Schrijf je dan in zodat we je later de opname van het Webinar kunnen nasturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *