Connectiviteit

Alle datacenters van The Datacenter Group zijn zowel cloud- als carrierneutraal. Dat wil zeggen dat u vrij bent in het selecteren van zelf geselecteerde connectiviteitleveranciers en cloudproviders. Als uw favoriete of vereiste provider niet aanwezig is, kunnen wij als datacenter bemiddelen. Voor internetproviders hebben wij speciale carrierdeals. Bel ons of neem contact op voor meer informatie.

Wij hebben een faciliterende rol en zien het als onze taak om vraag en aanbod samen te brengen. indien wenselijk kunnen wij u ook informeren en ondersteunen bij het maken van een keuze op het gebied van: netwerk- en ICT-architectuur, systeemsoftware, high performance hosting, database en applicatie-optimalisatie en VMware.

 

INTERNET EXCHANGES
AMS-IX

Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) is één van de grootste Internet Exchanges ter wereld. In samenwerking met AMS-IX kan The Datacenter Group exclusieve rackdeals aanbieden. Maak een connectie met meer dan 800 IP-netwerken ter wereld. De exchange bereikt een traffic van 5 Tbps per seconde.

NL-iX

De NL-ix (Neutral Internet Exchange) behoort tot de top 5 van de internet exchanges ter wereld, met als speerpunt de Europese markt. Ze hebben meer dan 500 leden en behalen 8.9 Tbps aan traffic. Alle 71 carrierneutraal datacenters – waar NL-ix een POP heeft – zijn te vinden in zeven Europesche landen.

R-iX

De R-iX (Rotterdam Internet Exchange) is onderdeel van de NL-ix. Het Rotterdams internetknooppunt is initieel opgezet door de gemeente Rotterdam. Deze exchange heeft 20 regionale leden. Het is een redundant netwerk gelegen in 13 Rotterdamse datacenters.

SPEED-iX

Het SPEED-IX netwerk is een nieuwe speler op de Nederlandse markt. SPEED-IX is niet commercieel en toegankelijk voor iedereen. Ze bieden gratis 10G peering poorten met een 1G transport VLAN aan, om zodoende de peeringmarkt te stimuleren.

HYBRID CLOUD SOLUTIONS
Microsoft Azure

Microsoft is wat betreft cloud van alle markten thuis, met een breed aanbod van diensten als VMs, PaaS, en backup, bieden ze de meeste opties van alle aanbieders. Meer informatie over hybride oplossingen?

Amazon

Amazon gaat aan kop als we kijken naar hun aandeel in de cloud markt. Ze hebben dan ook heel wat te bieden, waaronder een capabel PaaS ecosysteem, en Amazon-typische diensten als RDS en S3. Meer informatie over hybride oplossingen?

IBM Cloud

IBM staan bekend om hun bare metal virtuele servers. Binnen IBM Cloud bieden ze alle diensten aan die eerder onder SoftLayer te vinden waren net als PaaS diensten zoals hun Bluemix platform. Meer informatie over hybride oplossingen?

Google Cloud

Het Google Cloud Platform heeft dezelfde ‘look en feel’ als hun zoekmachine. De focus ligt op gebruikersgemak en snelheid. Ze bieden onder andere een zeer flexibele virtuele IaaS omgeving aan.
Meer informatie over hybride oplossingen?

200+ CONNECTIVITEITS PARTNERS
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.