Consultancy

Als IT-verantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor het functioneren en beveiligen van de ICT-infrastructuur van uw organisatie. U hoeft hier niet alleen over na te denken. Wij hebben al meer dan 10-jaar ervaring in de cloud- en datacentersector.

Of het nu gaat om vragen als:

  • Voldoet onze IT-omgeving aan de gestelde eisen?
  • Is ons netwerk klaar voor het toekomstige dataverkeer?
  • Waaraan moet een goede informatiebeveiliging voldoen?
  • Gaan we de IT-omgeving in een professioneel datacenter plaatsen of houden we het nog in huis?
  • Welke delen van de omgeving gaan in de private cloud en welke applicaties brengen we onder in een publieke?

Twijfelt u welke cloudstrategie het beste bij uw organisatie past? U leest het hier.

Wat uw vraag ook is, onze IT-consultants helpen u graag bij het vinden van de juiste (op maat gemaakte) oplossing.

 

IT Audit

Bent u benieuwd of uw interne datacenter of technische installaties nog aan de eisen voldoen? The Datacenter Group kan voor u een QuickScan uitvoeren. Dit is een scan volgens de NEN-norm 3140. Een specialist zal de elektrische installaties van uw organisatie volledig doorlichten. Na afloop ontvangt u een adviesrapport met daarin aanbevelingen.

Cloud consult

De verwachting is dat deze hybride mixvorm de standaard wordt de komende jaren, voor zover dat al niet het geval is. Kiezen uit diverse partijen kan best ingewikkeld zijn. Wil u weten hoe u de beste combinatie kunt maken en wat wij voor uw private cloud kunnen betekenen? Samen met cloudscanner bieden wij u een totaalpakket.

Consult bij migratie

Wij weten ook als geen ander dat de verhuizing van de ICT-infrastructuur een specialistische aangelegenheid is. Wij hebben al verschillende migraties succesvol begeleid voor onze klanten. Wij kunnen u adviseren of ondersteunen bij de verhuizing van uw servers, het inrichten van uw racks en/ of opstellen van een gestructureerde plan van aanpak.

Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.