Trots te werken voor

Wij leveren veilige, modulaire en duurzame ICT-oplossingen aan het MKB via een landelijk netwerk van lokale 1A-partners. Ook van onze toeleverende partners verwachten wij deze eigenschappen. TDCG doet precies wat het moet doen: het biedt bedrijfszekerheid en continuïteit. We waren voor onze activiteiten op zoek naar een groen datacenter. Een datacenter dat aandacht heeft voor mens en milieu. In TDCG hebben wij dat gevonden. De manier waarop zij zich manifesteren past bij onze bedrijfsfilosofie. Het is een professioneel datacenter dat met innovatieve duurzame oplossingen het energieverbruik minimaliseert en zich solide, maar toch flexibel opstelt naar de klant.
Toen wij hoorde dat er een nieuw datacenter in Delft zou komen, hebben wij direct contact met hen opgenomen. Het datacenter ligt op een steenafworp van ons kantoor. De afstand is natuurlijk niet de enige reden geweest om naar Delft te verhuizen. Wat meespeelde is ook de professionaliteit van het bedrijf; alles is straks en tot in de puntjes geregeld. Het personeel heeft kennis van zaken. Ons apparatuur wordt 356 dagen 24/7 dagen beveiligd en doordat alles dubbel is uitgevoerd geeft dit weer extra bedrijfszekerheid naar onze klanten toe.
The Datacenter Group is voor ons een betrouwbare partner waar wij op kunnen bouwen. Betrouwbaarheid is het fundament van ons bedrijf. Sinds de oprichting van TDCG hebben wij onze bedrijfskritsche apparatuur bij hen ondergebracht. Ik zou het bedrijf willen omschrijven als flexibel en daadkrachtig. De mensen bij TDCG zijn de dragers van het bedrijf en hebben kennis van zaken. Die maken in mijn ogen het verschil en zij maken het verschil. Het is een platte organisatie waar men flexibele houding heeft. Van het management tot aan de engineers. Daarnaast heeft het bedrijf een gezonde prijs/kwaliteit verhouding. Het biedt een totaalpakket dat bij dit datacenter past.
Door de toename van het aantal online boekingen was Riksja Travel genoodzaakt haar serverpark anders te gaan borgen. Je kan uitstekende reisspecialisten in huis hebben maar als het aan de achterkant niet werkt dan houden klanten het snel voor gezien. Service en techniek zijn in ons geval onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het toekomstige datacenter moest aan een aantal technische eisen voldoen maar ook flexibel zijn en een hoge beschikbaarheid hebben. Bij het bezoeken van The Datacenter Group was er weinig overtuiging nodig om de infrastructuur van Riksja Travel over te zetten. Onze core busniess is maatwerkvakanties verkopen. Daar zijn we goed in. De corebusiness van het datacenter is het leveren van excellente klimaatbeheersing, koeling en brandbeveiliging. Het is een aantal aspecten waar wij geen omkijken meer naar hebben.
Testimonial volgt
Deze testimonial volgt nog.
Het outsourcen van één van de twee bedrijfskritische datacenters was het beste zakelijk ICT besluit van Delfland in 2012 . Voorheen lag de volledige verantwoordelijkheid voor de stroomvoorziening, brandveiligheid en veiligheid van het data bij de ICT-afdeling. Nu kunnen wij dit met een gerust hart aan The Datacenter Group overlaten. De bedrijfszekerheid van Delfland is belangrijk voor de 1,2 miljoen inwoners van ons gebied. Je mag er niet aan denken dat onze gemalen niet meer kunnen worden aangestuurd, of dat de afvalwaterzuivering plat gaat. De aangeboden voorzieningen in het datacenter voldoen aan al onze wensen en eisen. Wij vinden het bovendien belangrijk dat wij ons met bedrijven - waarmee wij samenwerken - kunnen identificeren. De manier waarop zij met CO2-uitstoot omgaan, past bij de bedrijfsfilosofie van Delfland. Daarnaast is het een slagvaardig bedrijf met korte lijnen waar de medewerkers op elk niveau met ons meedenken. The Datacenter Group ontzorgt ons volledig bij het in standhouden van een datacenter.
SorsIT is specialist in het hosten, inrichten, beheren en monitoren van informatiesystemen en richt zich op Oracle Technologie. Voor onze klanten is één ding van belang: hun informatiesystemen moeten optimaal beschikbaar zijn. Door mee te denken, snel te schakelen én door gebruik te maken van een betrouwbaar datacenter maken wij dit waar. The Datacenter Group maakt het ons mogelijk om totaaloplossingen te bieden aan onze klanten. The Datacenter Group is al jarenlang een uitstekende partner waarop we kunnen vertrouwen. Het innovatieve en groene karakter van de bouw en exploitatie van beide datacenters zijn een belangrijke redenen waarom wij graag met The Datacenter Group samenwerken.
De verhuizing naar het TDCG bood BAM ICT de gelegenheid een compleet nieuw datacenternetwerk in te richten en een compleet nieuwe logische en fysieke indeling te maken van ons systeemlandschap. Het resultaat hiervan is een meer gestructureerde en beter beheersbare datacenter-inrichting en optimaler presterende ICT-systemen . TDCG heeft actief meegedacht en meegewerkt met het (her)inrichten van de meer dan dertig kasten waarin onze ICT-systemen staan. Zij bewaken de temperatuur in onze cage en zetten proactief middelen in om de ‘air flow’ rond de systemen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kunnen wij lichte hands-on werkzaamheden in onze cage met een gerust hart aan de medewerkers van TDCG overlaten.
Door een enorme capaciteitsgroei waren we genoodzaakt om uit te wijken naar een ander datacenter. Als wereldspeler in de online gaming industrie moet het platform altijd beschikbaar zijn. TDCG realiseert dit voor ons. Het datacenter is op de toekomst voorbereid. In de tijd waar datacenters als paddenstoelen uit de grond schieten, is het belangrijk om op hoog niveau te opereren. Je moet alles op orde hebben wil je met de grote spelers meedoen en dat doen zij. Zij hebben een goede prijs/kwaliteit verhouden. Je krijgt waar voor je geld. Wij gaan nooit meer weg bij TDCG.
Testimonial volgt nog.
We hebben heel wat datacenters van binnen gezien maar geen enkele kan TDCG overtreffen. Het is een duurzaam en energiezuinig bedrijf dat mens en milieu hoog in het vaandel heeft staan. Het is een vooruitstrevend bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Daar worden wij erg gelukkig van. Ook is de beveiliging geautomatiseerd waardoor er niet of nauwelijks op ophoud is wanneer je je aanmeldt bij het datacenter. Een ander groot voordeel is dat ze alles in huis hebben. Zijn we een keer gereedschap vergeten dan ligt het er. Daarnaast kunnen wij te allen tijden beroep doen op het talent van de engineers. We worden maandelijks op de hoogte gehouden van de tests die ze houden. Hierdoor kunnen ze mogelijke obstakels op tijd takelen. Veel datacenters doen dit niet en zijn dus niet voorbereid op calamiteiten.
Ons vorige datacenter gaf ons stress met betrekking tot de continuïteit van de dienstverlening. Bij The Datacenter Group hebben we deze stress niet meer. Daarnaast is het erg handig dat we zo nu en dan gebruik kunnen Remote Hands Service. Deze flexibele manier van werken zorgt ervoor dat we niet voor elke uitdaging naar het datacenter hoeven.
Deze testimonial volgt nog.
Gemeente Delft logo - The Datacenter Group
Testimonial volgt
Testimonial volgt
Door de toenemende vraag van klanten naar een twindatacenter voor bedrijfskritische applicaties en veilige cloudoplossingen waren wij op zoek naar extra capaciteit en een tweede locatie. Deze en andere overwegingen brachten ons er toe om met TDCG te gaan samenwerken. Bestaande klanten hebben nu de mogelijkheid om strategisch hun apparatuur veilig over twee locaties te verspreiden. Daarbij is TDCG een bedrijf dat net als wij kwaliteit, duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Dit zijn voor ons belangrijke pijlers in de samenwerking. Het digitale magazijn van TDCG is uitgerust met de meest moderne apparatuur en levert een razendsnelle glasvezelverbinding.
Bij het besluit om te outsourcen hebben wij een aantal eisen opgesteld waaraan een datacenter moet voldoen. Dat is onder andere de afstand, stroom, klimaatbeheersing en beveiliging. TDCG kwam als beste uit de test en voldoet tot vandaag de dag aan onze eisen. Het digitale pakhuis voldoet aan alle technische eisen. Wij waren één van de eerste klanten van het datacenter. Ze komen altijd hun afspraken na en hebben alles tot in de puntjes verzorgd. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen door de medewerkers. Dat is kenmerkend voor dit datacenter.
Ormer ICT heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ICT dienstverlening. Van ICT outsourcing en ICT projecten, tot het leveren van ICT professionals in consultancy of detacheringsverband. Om onze klanten de beste service te bieden, blijven wij onze diensten innoveren en ontwikkelen. Samen met het besef dat vergroening steeds belangrijker wordt, hebben wij ons datacenter sinds april 2013 uitgebreid. Met de overstap naar de The Datacenter Group, bieden we niet alleen een omgeving die betrouwbaar en stabiel, maar ook energiezuiniger is. Met de uitbreiding van ons datacenter zijn wij en onze klanten voorbereid op de toekomst.
Als Nederlands grootste domeinnaam- en cloudprovider groeiden we uit ons jasje en waren we op zoek naar een datacenter die met ons mee kan groeien. De uitbreiding bij TDCG Amsterdam is positief bevallen vanwege de professionele infrastructuur. TransIP ziet TDCG als een fundament onder alle technische systemen. Zonder een datacenter, stroom, beschikbaarheid en connectiviteit, geen TransIP-diensten. Een ander groot pluspunt van dit bedrijf is het warme contact dat wij met de medewerkers onderhouden. Problemen worden direct door de medewerkers opgelost én ze denken met ons mee. Wij voelen ons in dit datacenter geen nummer maar een persoon.
Wij waren in 2012 op zoek naar een betrouwbaar datacenter met als voorwaarde dat het dichtbij ons kantoor gelegen is. We hebben een contract afgesloten met het datacenter terwijl er nog geen paal in de grond geslagen was. Het enige dat er toen was, was een kavel en grootse plannen. Op basis van vertrouwen en de plannen die zij presenteerden heb ik het contract ondertekend. Doorslaggevend waren ook de referenties van hun klanten. De datacenterwereld is klein. Je hoort alles. Tot op de dag van vandaag heeft het datacenter alles waargemaakt. Het pand is prachtig, de service is in één woord geweldig, de kennis van de jongens is optimaal. Met de Remote Hands Service kan ik de jongens van het datacenter inzetten wanneer ik maar wil. En TDCG doet wat ze moet doen: continuïteit en betrouwbaarheid bieden aan onze servers.
Na een succesvolle Europese Aanbesteding hebben wij onze bedrijfskritische apparatuur in het datacenter in Amsterdam ondergebracht. Met deze stap heeft TDCG ons op dit gebied nu volledig ontzorgd en kan het GVB zich nu beter toeleggen op haar kerntaak, het vervoeren van tienduizenden reizigers per dag in en rond Amsterdam. TDCG kan nu de kwaliteit waarborgen van de hosting van de ICT-voorzieningen. Het datacenter stak tijdens de selectieprocedure bovendien met kop en schouder boven iedereen uit als het gaat om duurzaamheid. Dit staat bij het GVB hoog in het vaandel en met het groene karakter van het datacenter hebben wij op dit gebied een goede partner gevonden. 
Het datacenter biedt hoge kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Wij vertrouwen onze bedrijfskritische apparatuur- en hiermee indirect de levens van onze patiënten toe- aan het datacenter. Zoals wij onze klanten ontzorgen, zo ontzorgt het datancenter ons. Ze voldoen aan alle normen, zijn flexibel en denken met ons mee. Het hypermoderne datacenter heeft oog voor milieu en mens. Wij waren op zoek naar een partnership; je moet het samen doen, elkaar helpen. Onze zorgcommunicatie is nu in een veiligde omgeving ondergebracht.