Een collectie om in te lijsten

De relatie met onze klanten is voor ons van groot belang. We geloven in een partnership waarbij je niet alleen kennis deelt maar ook maar ook tot slimme en duurzame oplossingen komt. Zo kan van iedere onderneming een succes worden gemaakt met de juiste partners.

Onze klanten zijn onder andere cloud-leveranciers, overheidsinstellingen, zorginstellingen en de grootzakelijke markt. Als overeenkomst hebben ze dat ICT essentieel is voor hun dienstverlening. We zijn dan ook trots dat ze ons hebben gekozen om hun kritische apparatuur onder te brengen.

Benieuwd naar ervaringen van bestaande klanten?
Vraag een referentie aan.

Klik op een van de logo’s om een testimonial te lezen

We waren voor onze activiteiten op zoek naar een groen datacenter. Een datacenter dat aandacht heeft voor mens en milieu. In TDCG hebben wij dat gevonden. De manier waarop zij zich manifesteren past bij onze bedrijfsfilosofie. Het is een professioneel datacenter dat met innovatieve duurzame oplossingen het energieverbruik minimaliseert en zich solide, maar toch flexibel opstelt naar de klant.
Het datacenter ligt op een steenafworp van ons kantoor. De afstand is natuurlijk niet de enige reden geweest om naar Delft te verhuizen. Wat meespeelde is ook de professionaliteit van het bedrijf; alles is straks en tot in de puntjes geregeld. Het personeel heeft kennis van zaken. Ons apparatuur wordt 356 dagen 24/7 dagen beveiligd en doordat alles dubbel is uitgevoerd geeft dit weer extra bedrijfszekerheid naar onze klanten toe.
TDCG is voor ons een betrouwbare partner waar wij op kunnen bouwen. Betrouwbaarheid is het fundament van ons bedrijf. Ik zou het bedrijf willen omschrijven als flexibel en daadkrachtig. De mensen bij TDCG zijn de dragers van het bedrijf en hebben kennis van zaken. Die maken in mijn ogen het verschil en zij maken het verschil. Het is een platte organisatie waar men flexibele houding heeft. Van het management tot aan de engineers.
Bij het bezoeken van The Datacenter Group was er weinig overtuiging nodig om de infrastructuur van Riksja Travel over te zetten. Onze core busniess is maatwerkvakanties verkopen. Daar zijn we goed in. De corebusiness van het datacenter is het leveren van excellente klimaatbeheersing, koeling en brandbeveiliging. Het is een aantal aspecten waar wij geen omkijken meer naar hebben.
Testimonial volgt
Deze testimonial volgt nog.
Het outsourcen van één van de twee bedrijfskritische datacenters was het beste zakelijk ICT besluit van Delfland in 2012. De bedrijfszekerheid van Delfland is belangrijk voor de 1,2 miljoen inwoners van ons gebied. Je mag er niet aan denken dat onze gemalen niet meer kunnen worden aangestuurd, of dat de afvalwaterzuivering plat gaat. De aangeboden voorzieningen in het datacenter voldoen aan al onze wensen en eisen. De manier waarop zij met CO2-uitstoot omgaan, past bij de bedrijfsfilosofie van Delfland.
Voor onze klanten is één ding van belang: hun informatiesystemen moeten optimaal beschikbaar zijn. Door mee te denken, snel te schakelen én door gebruik te maken van een betrouwbaar datacenter maken wij dit waar. Het innovatieve en groene karakter van de bouw en exploitatie van beide datacenters zijn een belangrijke redenen waarom wij graag met The Datacenter Group samenwerken.
De verhuizing naar het TDCG bood BAM ICT de gelegenheid een compleet nieuw datacenternetwerk in te richten en een compleet nieuwe logische en fysieke indeling te maken van ons systeemlandschap. Het resultaat hiervan is een meer gestructureerde en beter beheersbare datacenter-inrichting. TDCG heeft actief meegedacht en meegewerkt met het (her)inrichten van onze serverracks waarin onze ICT-systemen staan.
Als wereldspeler in de online gaming industrie moet het platform altijd beschikbaar zijn. TDCG realiseert dit voor ons. Het datacenter is op de toekomst voorbereid. In de tijd waar datacenters als paddenstoelen uit de grond schieten, is het belangrijk om op hoog niveau te opereren. Je moet alles op orde hebben wil je met de grote spelers meedoen en dat doen zij. Zij hebben een goede prijs/kwaliteit verhouden. Wij gaan nooit meer weg bij TDCG.
Testimonial volgt nog.
We hebben heel wat datacenters van binnen gezien maar geen enkele kan TDCG overtreffen. Het is een duurzaam en energiezuinig bedrijf dat mens en milieu hoog in het vaandel heeft staan. Het is een vooruitstrevend bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën. We worden maandelijks op de hoogte gehouden van de tests die ze houden. Veel datacenters doen dit niet en zijn dus niet voorbereid op calamiteiten.
Ons vorige datacenter gaf ons stress met betrekking tot de continuïteit van de dienstverlening. Bij The Datacenter Group hebben we deze stress niet meer. Daarnaast is het erg handig dat we zo nu en dan gebruik kunnen Remote Hands Service. Deze flexibele manier van werken zorgt ervoor dat we niet voor elke uitdaging naar het datacenter hoeven.
Deze testimonial volgt nog.
Gemeente Delft logo - The Datacenter Group
Testimonial volgt
Testimonial volgt
Door de toenemende vraag van klanten naar een twindatacenter voor bedrijfskritische applicaties en veilige cloudoplossingen waren wij op zoek naar extra capaciteit en een tweede locatie. Deze en andere overwegingen brachten ons er toe om met TDCG te gaan samenwerken. Bestaande klanten hebben nu de mogelijkheid om strategisch hun apparatuur veilig over twee locaties te verspreiden. Het digitale magazijn van TDCG is uitgerust met de meest moderne apparatuur en levert een razendsnelle glasvezelverbinding.
Het datacenter voldoet aan alle technische eisen, die wij stellen aan een datacenter. Wij waren één van de eerste klanten van het datacenter. Ze komen altijd hun afspraken na en hebben alles tot in de puntjes verzorgd. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen door de medewerkers. Dat is kenmerkend voor dit datacenter.
Samen met het besef dat vergroening steeds belangrijker wordt, hebben wij ons datacenter sinds april 2013 uitgebreid. Met de overstap naar de The Datacenter Group, bieden we niet alleen een omgeving die betrouwbaar en stabiel, maar ook energiezuiniger is. Met de uitbreiding van ons datacenter zijn wij en onze klanten voorbereid op de toekomst.
Als Nederlands grootste domeinnaam- en cloudprovider groeiden we uit ons jasje en waren we op zoek naar een datacenter die met ons mee kan groeien. TransIP ziet TDCG als een fundament onder alle technische systemen. Zonder een datacenter, stroom, beschikbaarheid en connectiviteit, geen TransIP-diensten. Een ander groot pluspunt van dit bedrijf is het warme contact dat wij met de medewerkers onderhouden. Problemen worden direct opgelost én denken met ons mee. Wij voelen ons in dit datacenter geen nummer maar een persoon.
Wij waren in 2012 op zoek naar een betrouwbaar datacenter. We hebben een contract afgesloten met het datacenter terwijl er nog geen paal in de grond geslagen was. Het enige dat er toen was, was een kavel en grootse plannen. Op basis van vertrouwen en de plannen die zij presenteerden heb ik het contract ondertekend. Doorslaggevend waren ook de referenties van hun klanten. Het pand is prachtig, de service is in één woord geweldig. Met de Remote Hands Service kan ik de jongens van het datacenter inzetten wanneer ik maar wil.
Na een succesvolle Europese Aanbesteding hebben wij onze bedrijfskritische apparatuur in het datacenter in Amsterdam ondergebracht. Met deze stap heeft TDCG ons op dit gebied nu volledig ontzorgd en kan het GVB zich nu beter toeleggen op haar kerntaak, het vervoeren van tienduizenden reizigers per dag in en rond Amsterdam. TDCG kan nu de kwaliteit waarborgen van de hosting van de ICT-voorzieningen.
Wij vertrouwen onze bedrijfskritische apparatuur - en hiermee indirect de levens van onze patiënten - toe aan het datacenter. Zoals wij onze klanten ontzorgen, zo ontzorgt het datancenter ons. Ze voldoen aan alle normen, zijn flexibel en denken met ons mee. Het hypermoderne datacenter heeft oog voor milieu en mens. Onze zorgcommunicatie is nu in een veilige omgeving ondergebracht.