Oplossingen van The Datacenter Group

Gegarandeerd met bevlogen service

Onze focus ligt op 100% beschikbaarheid, het beveiligen van uw apparatuur, zorgen voor een excellente klimaatbeheersing en een continue stroomvoorziening. Dit alles leveren wij ook nog in een unieke twin-datacenter oplossing zodat uw data gescheiden, dus veiliger opgeslagen wordt.

Interesse? Wij helpen u graag verder!

Nieuwsgierig? Vraag een rondleiding aan!

Colocatie 100% beschikbaar

De datacenters van The Datacenter Group bieden hoogwaardige colocatiediensten. Dat wil zeggen dat wij datacenterruimte verhuren, die uitgerust is met alle voorzieningen om er voor te zorgen dat uw apparatuur 24/7 online is. Deze garantie kunnen wij geven omdat onze infrastructuur aan de hoogste beschikbaarheidseisen volgens de Tier III-normering voldoet. Met deze normering bieden wij de hoogste garantie, namelijk volledige beschikbaarheid. Dankzij uitgebreide testprocedures en continue kwaliteit- en beveiligingsmaatregelen heeft The Datacenter Group sinds haar bestaan een beschikbaarheid van 100% (up-time) gerealiseerd. Wij investeren continu in onze techniek om dit zo te houden.

Colocatie 100% beschikbaar

De datacenters van The Datacenter Group bieden datacenterruimte die uitgerust is met alle voorzieningen om er voor te zorgen dat uw apparatuur 24/7 online is. Deze garantie kunnen wij geven, omdat onze infrastructuur aan de hoogste beschikbaarheidseisen volgens de Tier III-normering voldoet. Dankzij continuele kwaliteit- en beveiligingsmaatregelen heeft The Datacenter Group sinds haar bestaan een beschikbaarheid van 100% (up-time) gerealiseerd.

Twin Datacenter

Wilt u uw infrastructuur onderbrengen op twee geografisch van elkaar gescheiden locaties? Bij voorkeur bij één partij? The Datacenter Group beschikt als één van de weinige partijen in Nederland over deze mogelijkheid. U kunt bij ons op twee verschillende locaties uw infrastructuur veiligstellen. Voor beide locaties zijn de prijzen gelijk en onze onafhankelijke colocatiediensten maken iedere gewenste verbinding met de door u gekozen providers mogelijk.

The Datacenter Group heeft tussen haar datacenters in Amsterdam en Delft een netwerk van redundante glasvezelverbindingen. Daarmee zijn alle aanbieders in Amsterdam zowel als Delft beschikbaar. Ons ‘twin datacenter’-concept geeft u daardoor de mogelijkheid om uw apparatuur strategisch over twee locaties te verspreiden.

Uitwijklocatie
Uiteraard kunt u ook gebruik van maken van onze diensten als u reeds uw infrastructuur elders ondergebracht heeft. Op deze manier geldt ons datacenter als uitwijklocatie. Wij helpen u graag bij het realiseren van de verbinding tussen ons datacenter en die van het door u gewenste locaties.

Factsheet Amsterdam

Factsheet Delft

Twin Datacenter

The Datacenter Group beschikt als één van de weinige partijen in Nederland over de mogelijkheid om uw infrastructuur onder te brengen op twee geografisch van elkaar gescheiden locaties. Onze onafhankelijke colocatiediensten maken iedere gewenste verbinding met de door u gekozen providers mogelijk.

Tussen de twee datacenters (Amsterdam en Delft) ligt een netwerk van redundante glasvezelverbindingen. Daarmee zijn alle aanbieders in Amsterdam zowel als Delft beschikbaar.

Uitwijklocatie
Uiteraard kunt u ook gebruik van maken van onze diensten als u reeds uw infrastructuur elders ondergebracht heeft. Op deze manier geldt ons datacenter als uitwijklocatie.

Factsheet Amsterdam

Factsheet Delft

Remote Services

Zijn uw servers bij ons ondergebracht in het datacenter en u hebt geen of nauwelijks tijd om langs te komen? Moet er snel en adequaat gereageerd worden? Geen probleem! Onze engineers staan 24/7 en 365 dagen per jaar voor u klaar. Naast de beveiliging van uw servers verlenen onze specialisten ook hand-en-spandiensten zoals het verhelpen van storingen aan uw systemen, het inrichten van racks en het bekabelen van uw apparatuur. Onze ‘Remote Hands’-service helpt u uw beschikbaarheid te maximaliseren en de kosten te verlagen, doordat u geen eigen personeel meer naar het datacenter hoeft te sturen.

Customer portal
Vanuit deze portal bent u niet alleen in staat om op ieder moment van de dag Remote Services aan te vragen, ook krijgt u real-time inzicht in het stroomverbruik van uw apparatuur, de temperatuur en luchtvochtigheid van de ruimtes en aankondigingen van testprocedures en onderhoud.

De portal is ook beschikbaar via onze gratis smartphone app.

Remote Services

Zijn uw servers bij ons ondergebracht in het datacenter, maar is er geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Onze engineers staan 24/7/365 voor u klaar. Naast de beveiliging van uw servers verlenen onze specialisten ook hand-en-spandiensten zoals het verhelpen van storingen aan uw systemen en het inrichten van racks. Onze ‘Remote Hands’-service helpt u uw beschikbaarheid te maximaliseren en de kosten te verlagen.

Customer portal
Vanuit uw persoonlijke portal kunt u op ieder moment Remote Services aanvragen.  Tevens krijgt u real-time inzicht in uw stroomverbruik, de temperatuur, luchtvochtigheid van de ruimtes en meldingen bij onderhoud.

De portal is ook beschikbaar via onze ‘The Datacenter Group’ app.

Connectiviteit

Onze core-business is te faciliteren in een veilige, zuinige en betrouwbare omgeving voor uw ICT-apparatuur. Wij helpen u ook graag bij het vinden van de juiste partner op het gebied van netwerk- en ICT-architectuur, systeemsoftware, high performance hosting, database en applicatie-optimalisatie, cloud en VMware-vraagstukken. We hebben hiervoor een uniek partnerprogramma ontwikkeld, zodat u eenvoudig toegang heeft tot diverse internetproviders en andere leveranciers.

Connectiviteit

Onze core-business is te faciliteren in een veilige, zuinige en betrouwbare omgeving voor uw ICT-apparatuur. Wij helpen u ook graag bij het vinden van de juiste partner op het gebied van netwerk- en ICT-architectuur, systeemsoftware, high performance hosting, database en applicatie-optimalisatie, cloud en VMware-vraagstukken. We hebben hiervoor een uniek partnerprogramma ontwikkeld, zodat u eenvoudig toegang heeft tot diverse internetproviders en andere leveranciers.