Sectoren

ICT

Innovatie en digitale transformatie zijn belangrijke kernthema’s op het gebied van ICT. Om dat te kunnen bereiken is het cruciaal dat basisvoorwaarden zoals infrastructuur en opslag als eenvoudig schaalbare nutsvoorzieningen voorhanden zijn.

Overheid

In onze digitale maatschappij is ICT de ruggengraat voor de (semi-)overheid. Uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid

Financieel

Voor de financiële sector verandert er veel op het gebied van wet- en regelgeving. Dat heeft gevolgen voor de IT-omgeving van banken en verzekeraars. Ook datamanagement, systeemintegratie en de digitale transformatie staan hoog op de agenda.

Zorg

De betrouwbaarheid van IT-systemen is cruciaal in de zorg. Iedere seconde telt immers. Door de inrichting en het beheer van de IT-omgeving bij gespecialiseerde marktpartijen neer te leggen, kan de zorg zich richten op haar kerntaken.

Industrie

Industriële automatisering versmelt met IT-technologie. Industry 4.0 zorgt voor een koppeling van componenten, machines en processen om zo bestaande productieprocessen te verbeteren en te optimaliseren.

Grootzakelijk

De grootzakelijke markt vraagt brede ontzorging op het gebied van ICT-diensten. Het is belangrijk om snel te kunnen inspelen