Banken

Ons monetaire systeem wordt steeds digitaler. Dit is voordelig voor de consument en bespaart kosten voor banken. Daarentegen vraagt de toenemende digitalisering om bewustwording en het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevensDat is niet verwonderlijk als u zich bedenkt dat miljoenen mensen hun gegevens aan de bank toevertrouwen. Een goed beveiligde ICT-infrastructuur is daarom van essentieel belang voor een succesvolle klantrelatie.

Wij begrijpen het belang veilige en 100% beschikbare data-opslag. Niet voor niets hebben verschillende banken hun IT-infrastructuur aan ons toevertrouwd. Onze Nederlandse datacenters zijn zeer streng beveiligd en uw faciliteit is alleen voor uw medewerkers toegankelijk. De processen die wij hanteren binnen The Datacenter Group zijn gewaarborgd door onze ISO 27001 en PCI DSS certificering. Dit is de standaard met betrekking tot informatiebeveiliging voor de bancaire sector.

Zes redenen waarom banken voor ons kiezen:

  • 100% uptime
  • 24/7 beveiliging en support
  • 100% Nederlandse datacenters
  • Groot aanbod internetproviders
  • Certificering waaronder ISO 27001 en PCI DSS
  • Dedicated accountmanager
Brand New Day
Het Nederlandse Brand New Day (BND) is hard op weg dé pensioenbank van Nederland te worden en heeft sinds een bankvergunning. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, heeft een nuchtere hands-on mentaliteit en neemt het op pensioengebied op tegen de grote verzekeraars.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd