Financieel

Voor de financiële sector verandert er veel op het gebied van wet- en regelgeving. Dat heeft gevolgen voor de IT-omgeving van banken en verzekeraars. Ook datamanagement, systeemintegratie en de digitale transformatie staan hoog op de agenda. Met klanten als Brand New Day en Bunq heeft The Datacenter Group in zijn tier 3-datacenter kennis en ervaring in huis gehaald over deze onderwerpen. De certificering PCI-DSS zorgt ervoor dat financiële partijen met een gerust hart hun IT-omgeving kunnen uitbesteden.

Pensioenverzekeraars
Net als banken zijn pensioenverzekeraars een belangrijk onderdeel van onze maatschappij. Het beveiligen en beschermen van persoonsgegevens en het snel handelen met beleggingen, vraagt om een complete ICT-infrastructuur met snelle en betrouwbare netwerkverbindingen.
Lees meer
Banken
Ons monetaire systeem wordt steeds digitaler. Dit is voordelig voor de consument en bespaart kosten voor banken.  Daarentegen vraagt de toenemende digitalisering om bewustwording en het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Dat is niet verwonderlijk als u zich bedenkt dat miljoenen mensen hun gegevens aan de bank toevertrouwen.
Lees meer
Brand New Day
Het Nederlandse Brand New Day (BND) is hard op weg dé pensioenbank van Nederland te worden en heeft sinds een bankvergunning. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, heeft een nuchtere hands-on mentaliteit en neemt het op pensioengebied op tegen de grote verzekeraars.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd