Gemeentes

Gemeentes staan bij burgers over het algemeen bekend als bureaucratische en logge organisaties. Dit terwijl veel gemeentes zich juist bezighouden met digitale transities en het slimmer maken van hun eigen ICT- infrastructuur en stad. Tegelijk vragen deze digitale ontwikkelingen ook om meer dataopslag en het beveiligen hiervan.

Belangrijke zaken als persoonsgegevens van burgers moeten niet alleen digitaal maar ook fysiek gewaarborgd worden. De processen die wij hanteren binnen The Datacenter Group zijn gewaarborgd door onze ISO 27001 certificering. Uw serverpark wordt 24/7 fysiek beveiligd in onze Nederlandse datacenters, gerund door Nederlandse eigenaren. Bovendien geven wij een 100% uptime garantie waardoor er nooit uitval is op uw IT-omgeving. Zo kunt u zich focussen op uw kerntaak: hulp bieden aan de burgers.

Zes redenen waarom andere gemeenten voor ons kiezen:

  • 100% uptime
  • 24/7 support en beveiliging
  • 100% Nederlandse datacenters
  • Flexibiliteit
  • Schaalvoordeel
  • Kostenbesparend

 

Hoogheemraadschap Delfland
In het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Delfland wonen 1,2 miljoen mensen en er zijn daar 40.000 bedrijven en instellingen gevestigd, waaronder het grootste kassengebied van ons land. Het is een complex gebied waarbinnen Delfland zorgt voor veiligheid door stevige duinen en dijken, voor droge voeten dankzij gemalen en een goed functionerend watersysteem. Dit systeem zorgt voor een goede waterkwaliteit in sloten en vaarten en voor het schoonmaken van het afvalwater, afkomstig van mensen en bedrijven.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd