Grootzakelijk

De grootzakelijke markt vraagt brede ontzorging op het gebied van ICT-diensten. Het is belangrijk om snel te kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden, terwijl de stabiliteit van de IT-omgeving gewaarborgd wordt. Colocatie en twindatacenters kunnen hierin een grote rol spelen. The Datacenter Group hielp de ANWB en Exact al aan stabiliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor hun IT-omgevingen.

Travel
Voor onze klanten die actief zijn in de reisindustrie zijn de reisgegevens van hun klanten van onschatbare waarde. Door inzicht te hebben in de klantgegevens kunnen organisaties hun dienstverlening optimaliseren en misschien nog veel belangrijker: de beste service bieden die volledig is afgestemd op de behoeften van hun reizigers. Meten is weten!
Lees meer
GVB
Ze zijn niet uit het Amsterdamse straatbeeld weg te denken: de metro, bus en trams van het GVB. Dagelijks reizen er duizenden toeristen, dagjesmensen en Amsterdammers naar hun eindbestemming. Het gebruikmaken van het OV in de hoofdstad is eerder een regel dan een uitzondering. Het drukke en ongeduldige verkeer maakt het in veel gevallen ook noodzakelijk dat je met het GVB sneller en veiliger je bestemming bereikt.
Case bekijken
Riksja Travel
Met vier vestigingen in de wereld is Riksja Travel één van de grootste online touroperators in haar  segment. Reizigers kunnen hun eigen reis samenstellen: van een kleine rondreis in Zuid-Europa, een jungletocht door Zuid-Amerika tot aan het slapen bij lokale bevolking in een hutje. Activiteiten in combinatie met een overnachting noemt Riksja Travel ‘bouwstenen’.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd