ICT

Innovatie en digitale transformatie zijn belangrijke kernthema’s op het gebied van ICT. Om dat te kunnen bereiken is het cruciaal dat basisvoorwaarden zoals infrastructuur en opslag als eenvoudig schaalbare nutsvoorzieningen voorhanden zijn. Colocatie, een twindatacenteroplossing en redundantie zijn elementen die hierin een rol spelen. The Datacenter Group biedt klanten als Giant en TransIP tier 3-datacenter colocatieoplossingen, zodat zij zich kunnen richten op innovatie en digitalisering. 

Hosting en Cloud Providers
Het merendeel van onze klanten zijn hosting en cloud providers. Ooit waren we zelf een hostingpartij. Hierdoor weten we precies wat er speelt en welke eisen er aan een datacenter moeten worden gesteld. 
Lees meer
Software providers
Als software ontwikkelaar (SaaS) wilt u er zeker van zijn dat uw klanten of gebruikers plaats- en tijdonafhankelijk met uw softwareapplicaties kunnen werken. Bovendien moet de software altijd beschikbaar zijn en op een veilige plek in de coud draaien. The Datacenter Group kan hierin voorzien door veilige en betrouwbare colocatiediensten aan te bieden.
Lees meer
ICT dienstverleners
Klanten verwachten volledig ontzorgd te worden op ICT-gebied. Terecht! U kunt dit als ICT-dienstverlener ook van ons verwachten. Wij zijn 24/7 bezig om de continuïteit van uw dienstverlening en die van uw klanten te waarborgen. Dat doen wij door naar u te luisteren én door te faciliteren in een veilige, zuinige en betrouwbare omgeving voor uw ICT-apparatuur.
Lees meer
Europetrack
Het Haagse softwarebedrijf Europetrack staat naar eigen zeggen voor duidelijke rittenregistratie. Het rittenregistratiesysteem van Europetrack helpt klanten om te besparen op brandstof door inzicht te geven in rijgedrag, uren, bijtelling en administratie.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

GERELATEERD