Industrie

Industriële automatisering versmelt met IT-technologie. Industry 4.0 zorgt voor een koppeling van componenten, machines en processen om zo bestaande productieprocessen te verbeteren en te optimaliseren. De uitwisseling van al die gegevens vereist een veilige en betrouwbare omgeving. The Datacenter Group biedt met zijn tier 3-oplossing  precies wat deze klanten nodig hebben. Van het Hek en Allseas Engineering gingen u al tot volle tevredenheid voor.

Engineering
De engineeringsector ontwikkelt zich continue net als de technieken hierachter. Engineering is de motor van onze samenleving en zorgt ervoor dat we van A naar B kunnen. Maar goed ook! Door mensen, machines en data met elkaar te verbinden krijgt uw organisatie niet alleen meer inzicht in de eigen bedrijfs- en productieprocessen, het stelt u ook in staat om deze data om te zetten naar concrete acties.
Lees meer
Bouwsector
Het beeld dat de bouwindustrie uit het slechts bij elkaar plaatsen van materialen bestaat is inmiddels achterhaald. Tegenwoordig spelen nieuwe (digitale) technieken een belangrijke rol. Het is dan ook niet zo gek dat veel bouwbedrijven een digitale tak ontwikkelen die zich hierin specialiseren.
Lees meer
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd