Overheid

In onze digitale maatschappij is ICT de ruggengraat voor de (semi-) overheid. Uitdagingen op het gebied van beschikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid zijn aan de orde van de dag. The Datacenter Group biedt gespecialiseerde colocatie-oplossingen voor deze uitdagingen. Zo vertrouwen partijen als de openbaarvervoerder GVB in Amsterdam en het Hoogheemraadschap van Delfland, ons hun data toe en waarborgen we dit met de juiste certificeringen.

Gemeentes
Gemeentes staan bij burgers over het algemeen bekend als bureaucratische en logge organisaties. Dit terwijl veel gemeentes zich juist bezighouden met digitale transities en het slimmer maken van hun eigen ICT- infrastructuur en hun stad. Tegelijk vragen deze digitale ontwikkelingen ook om meer dataopslag en het beveiligen hiervan.
Lees meer
Waterschappen
Wat is er nou mooier in Nederland dan de manier waarop wij met water omgaan? De Nederlandse waterschappen doen bijzonder werk; ze beschermen ons tegen de kracht van de natuur met mooie technieken waaronder domotica ofwel Internet of Things. Als datacenter helpen wij al een aantal waterschappen door hen te informeren over de technologische mogelijkheden en hoe zij hun bedrijfskritische infrastructuur het beste kunnen inrichten.
Lees meer
Hoogheemraadschap Delfland
In het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Delfland wonen 1,2 miljoen mensen en er zijn daar 40.000 bedrijven en instellingen gevestigd, waaronder het grootste kassengebied van ons land. Het is een complex gebied waarbinnen Delfland zorgt voor veiligheid door stevige duinen en dijken, voor droge voeten dankzij gemalen en een goed functionerend watersysteem. Dit systeem zorgt voor een goede waterkwaliteit in sloten en vaarten en voor het schoonmaken van het afvalwater, afkomstig van mensen en bedrijven.
Case bekijken
GVB
Ze zijn niet uit het Amsterdamse straatbeeld weg te denken: de metro, bus en trams van het GVB. Dagelijks reizen er duizenden toeristen, dagjesmensen en Amsterdammers naar hun eindbestemming. Het gebruikmaken van het OV in de hoofdstad is eerder een regel dan een uitzondering. Het drukke en ongeduldige verkeer maakt het in veel gevallen ook noodzakelijk dat je met het GVB sneller en veiliger je bestemming bereikt.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.