Pensioenverzekeraars

Net als banken zijn pensioenverzekeraars een belangrijk onderdeel van onze maatschappij. Het beveiligen en beschermen van persoonsgegevens en het snel handelen met beleggingen, vraagt om een complete ICT-infrastructuur met snelle en betrouwbare netwerkverbindingen.

Wij kunnen pensioenverzekeraars hierin voorzien door veilige en betrouwbare datacenterdiensten aan te bieden. Uw belangrijke data worden 24/7 in onze Nederlandse datacenters beveiligd, waar u altijd bij kunt. Voor snelle en betrouwbare verbindingen bieden onze datacenters toegang tot ruim 30 telecommunicatie- en datanetwerken van alle carriers waaronder AMS-IX, NL-IX, Verizon, Colt en Cogent.

Naast deze basisvereisten hebt u een dedicated team van specialisten tot uw beschikking – die u kunnen helpen bij al uw technische en operationele vraagstukken. Zo heeft u altijd binnen 24 uur antwoord op uw supportaanvragen en worden fiberpatches binnen enkele dagen opgeleverd.

Zes redenen waarom pensioenverzekeraars voor ons kiezen:

  • 100% uptime
  • 24/7 beveiliging en support
  • 100% Nederlandse datacenters
  • Groot aanbod internetproviders
  • Twin datacenteroplossing
  • Dedicated accountmanager

Brand New Day is een voorbeeld die de pensioenwereld verandert en niet bang is de digitalisering uit te weg te gaan. Lees snel hoe zij de digitale transitie in zijn gegaan bij de case.

Brand New Day
Het Nederlandse Brand New Day (BND) is hard op weg dé pensioenbank van Nederland te worden en heeft sinds een bankvergunning. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, heeft een nuchtere hands-on mentaliteit en neemt het op pensioengebied op tegen de grote verzekeraars.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd