Software providers

Als software ontwikkelaar (SaaS) wilt u er zeker van zijn dat uw klanten of gebruikers plaats- en tijdonafhankelijk met uw softwareapplicaties kunnen werken. Bovendien moet de software altijd beschikbaar zijn en op een veilige plek in de cloud draaien. The Datacenter Group kan hierin voorzien door veilige en betrouwbare colocatiediensten aan te bieden. Sinds de oprichting hebben onze datacenters een uptime van 100% gerealiseerd en is er 24/7 fysieke beveiliging aanwezig op de locaties in Amsterdam en Delft. Onze infrastructuur is flexibel opgezet zodat deze makkelijk meebeweegt met de groei van uw bedrijf.

Wil u uitbreiden naar een ander datacenter of  weten hoeveel u kunt besparen door uw servers bij ons onder te brengen? Wij stellen een migratiebusinesscase voor u op, met daarin onder andere de haalbaarheid, investering en plan van aanpak. Zo kunt u geruis- en probleemloos naar onze datacenters verhuizen.

Zes redenen waarom anderen SaaS-providers voor ons kiezen:
1. 100% uptime / Tier 3
2. 24/7 beveiliging en support
3. Migratiebusinesscase
4. Geen prijsverhoging
5. Twin datacenteroplossing
6. ISO-certificaten

Europetrack
Het Haagse softwarebedrijf Europetrack staat naar eigen zeggen voor duidelijke rittenregistratie. Het rittenregistratiesysteem van Europetrack helpt klanten om te besparen op brandstof door inzicht te geven in rijgedrag, uren, bijtelling en administratie.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd