Travel

Voor onze klanten die actief zijn in de reisindustrie zijn de reisgegevens van hun klanten van onschatbare waarde. Door inzicht te hebben in de klantgegevens kunnen organisaties hun dienstverlening optimaliseren en misschien nog veel belangrijker: de beste service bieden die volledig is afgestemd op de behoeften van hun reizigers. Meten is weten!

The Datacenter Group bedient meerdere klanten uit de reisindustrie met ieder zijn eigen karakteristieken en activiteiten. Ze hebben één ding gemeen: streven voor veilige data-opslag en focus willen behouden op de kerntaken. Dit vraagt om 100% beschikbaarheid van uw IT-apparatuur. Wij zorgen ervoor dat uw ICT-infrastructuren 24/7 online en beveiligd zijn.

Zes redenen waarom anderen reisvervoerders voor ons kiezen:

  • 100% uptime
  • 24/7 beveiliging en support
  • 100% Nederlandse datacenters
  • Tier 3 datacenters
  • Kostenbesparend
  • Schaalbaarheid
GVB
Ze zijn niet uit het Amsterdamse straatbeeld weg te denken: de metro, bus en trams van het GVB. Dagelijks reizen er duizenden toeristen, dagjesmensen en Amsterdammers naar hun eindbestemming. Het gebruikmaken van het OV in de hoofdstad is eerder een regel dan een uitzondering. Het drukke en ongeduldige verkeer maakt het in veel gevallen ook noodzakelijk dat je met het GVB sneller en veiliger je bestemming bereikt.
Case bekijken
Riksja Travel
Met vier vestigingen in de wereld is Riksja Travel één van de grootste online touroperators in haar  segment. Reizigers kunnen hun eigen reis samenstellen: van een kleine rondreis in Zuid-Europa, een jungletocht door Zuid-Amerika tot aan het slapen bij lokale bevolking in een hutje. Activiteiten in combinatie met een overnachting noemt Riksja Travel ‘bouwstenen’.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd