Ziekenhuizen

Niets is zo belangrijk als het waarborgen van patiëntengegevens. Met onze NEN 7510 certificering garanderen wij dat we verantwoord en veilig omgaan met deze specifieke informatiebeveiliging.

The Datacenter Group kan u helpen uw IT-situatie in kaart te brengen, de voordelen inzichtelijk te maken en een migratieplan op te stellen. Zo zorgen we samen voor betere zorg tegen lagere kosten, minder administratieve lasten voor de organisatie en grondigere beveiliging van data met 100% uptime. Dit is tot slotte onze kerntaak. Ieder zijn specialisme zou u zeggen. De IT-manager voert per slot van rekening ook geen risicovolle operaties aan, toch?

Het Erasmus MC is een goed voorbeeld. Als eerste academische ziekenhuis van Nederland hebben zij hun volledige ICT-infrastructuur in onze datacenters ondergebracht. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan nu de klantcase.

Zes redenen waarom anderen ziekenhuizen voor ons kiezen:
1. 100% uptime
2. 24/7 beveiliging en support
3. 100% Nederlandse datacenters
4. Focus op kerntaak: zorg van patienten
5. Opstellen migratieplan
6. ISO-certificaten waaronder NEN 7510 en ISO 27001

Erasmus MC
In het hart van Rotterdam bevindt zich het grootste universitair medisch centrum van Nederland, het Erasmus MC. Bij het Rotterdamse cluster van ziekenhuizen werken bijna 13.000 mensen. Het Erasmus MC staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen in onderzoek, onderwijs en zorg staat daarbij hoog in het vaandel.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd