Zorg

De betrouwbaarheid van IT-systemen is cruciaal in de zorg. Iedere seconde telt immers. Door de inrichting en het beheer van de IT-omgeving bij gespecialiseerde marktpartijen neer te leggen, kan de zorg zich richten op haar kerntaken. The Datacenter Group ontzorgt onder meer het Erasmus MC en zorginstelling Pieter van Foreest. Met de certificering NEN 7510 garandeert The Datacenter Group dat de veiligheid van gevoelige bedrijfsdata gewaarborgd wordt.

Zorginstellingen
In zorginstellingen zijn nieuwe technieken de toekomst. Met de aankomende vergrijzing wordt de vraag naar slimme oplossingen steeds groter. Domotica en IoT spelen hierbij een grote rol. Door deze slimme toepassingen kunnen ouderen langer zelfstandig wonen. Verzorgers kunnen vanachter hun computer een oogje in het zeil, zonder fysiek aanwezig te zijn.
Lees meer
Ziekenhuizen
Niets is zo belangrijk als het waarborgen van patiëntengegevens. Met onze NEN 7510 certificering garanderen wij dat we verantwoord en veilig omgaan met deze specifieke informatiebeveiliging.
Lees meer
Erasmus MC
In het hart van Rotterdam bevindt zich het grootste universitair medisch centrum van Nederland, het Erasmus MC. Bij het Rotterdamse cluster van ziekenhuizen werken bijna 13.000 mensen. Het Erasmus MC staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen in onderzoek, onderwijs en zorg staat daarbij hoog in het vaandel.
Case bekijken
Pieter van Foreest
Met ruim 25 locaties is zorginstelling Pieter van Foreest (PvF) een van de grootste zorgaanbieders in Zuid-Holland. Dagelijks bieden de medewerkers en vrijwilligers van PvF een breed scala aan diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Daarnaast heeft de instelling een zeer actief en innoverend ICT-team dat ICT als een belangrijke onderdeel ziet van de bedrijfsvoering.
Case bekijken
Geïnteresseerd?

Vraag hieronder uw offerte aan of boek een rondleiding in onze datacenters.

Gerelateerd