Technologie Partners

Door een bewuste focus op colocatie diensten in de meest pure vorm heeft The Datacenter Group een uniek partnerprogramma ontwikkeld. In het Technology Partnership krijgen Internet Service Providers maximale vrijheid en grote onafhankelijkheid om hun diensten aan te bieden aan onze klanten.

Zodoende is er een marktplaats binnen onze datacenters ontstaan. Wij hebben een faciliterende rol en zien het als onze taak om vraag en aanbod samen te brengen.

Wij informeren en ondersteunen u graag bij het maken van een keuze op het gebied van: netwerk- en ICT-architectuur, systeemsoftware, high performance hosting, database en applicatie-optimalisatie en VMware.

Als uw favoriete of vereiste provider niet aanwezig is kunnen wij als datacenter bemiddelen, zodat deze provider haar diensten alsnog aflevert bij uw IT-apparatuur in onze datacenters.

Bij The Datacenter Group is een uniek partnerprogramma ontwikkeld. In het Technology Partnership krijgen Internet Service Providers maximale vrijheid en grote onafhankelijkheid om hun diensten aan te bieden aan onze klanten.

Zodoende is er een marktplaats binnen onze datacenters ontstaan. Wij hebben een faciliterende rol en zien het als onze taak om vraag en aanbod samen te brengen.

Als uw favoriete of vereiste provider niet aanwezig is kunnen wij als datacenter voor u bemiddelen, zodat deze provider haar diensten alsnog aflevert bij uw IT-apparatuur in onze datacenters.

A2B Internet
Business Connect
EK-Media Internetdiensten
NGNetworks
SURF
Ziggo Zakelijk
Amsterdam Exchange
CBizz
eunetworks
Netherlight
Tele2
AFIBER
Atom86
CloudMerge
Eurofiber
NLix
Unet.nl
Atrato ip Networks
Cogent Communications
Fusix Networks
Prolocation
UNO2Systems
Breedband Delft
Colt
Interoute
Relined Fiber Network
Verizon
BT
Custom Connect
KPN
R_iX
Vodafone