Visie, missie en kernwaarden

Visie

The Datacenter Group wil marktleider worden in betrouwbare, regionale datacenters. We doen dit door mee te denken met onze klanten en open te communiceren. De innovatieve en duurzame diensten die wij leveren zijn altijd gericht op het beste resultaat. Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen in termen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze focus maakt ons als  Nederlands bedrijf de ideale datacenter partner.

Missie

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en willen een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving. Dat doen wij door samen te werken met onze klanten. Zij vormen samen met onze medewerkers het fundament van onze organisatie; wij delen ideeën, inzichten en inspiratie om tot innovatieve en duurzame oplossingen te komen én deze toe te passen. Hierdoor vormen wij een veilige en betrouwbare basis voor de bedrijfskritische ICT-platformen van onze klanten.

Kernwaarden

Bevlogen
Onze bevlogenheid komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van onze dienstverlening; het typeert ook de persoonlijkheid van onze mensen. Zonder bevlogen en gepassioneerde medewerkers geen succesvol bedrijf. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Ons team bestaat uit flexibele en resultaatgerichte professionals waarvoor het beste de norm is. Wij zijn het DNA van The Datacenter Group en een feestje om mee te werken.

Daadkrachtig
Wij zeggen niet alleen waar wij voor staan, wij maken dit ook waar. Dat dit niet alleen bij mooie beloftes blijft, bewijzen onze klanten die ons sinds de oprichting in 2007 trouw zijn gebleven. Wij hebben LEF en durven van de gebaande paden af te wijken om zo de resultaten te verhogen. Vertrouwen is de basis van ons handelen. Wij hechten veel waarde aan de afspraken die wij maken met onze klanten, leveranciers én onze medewerkers.

Duurzaam
Onze bedrijfsactiviteiten leveren een bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Dit doen wij door groene innovaties te introduceren zoals het ontwikkelen van eigen energiezuinige koelsystemen. Wij hergebruiken materialen en gebruiken uitsluitend schone energiebronnen voor zuinige machines. Alleen op deze manier blijven wij duurzaam groeien. Deze overtuiging is diep verankerd in onze bedrijfsstrategie en is terug te vinden in alles wat wij doen.

Kernwaarden

Bevlogen
Onze bevlogenheid komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van onze dienstverlening; het typeert ook de persoonlijkheid van onze mensen. Zonder bevlogen en gepassioneerde medewerkers geen succesvol bedrijf.

Daadkrachtig
Wij zeggen niet alleen waar wij voor staan, wij maken dit ook waar. Dat dit niet alleen bij mooie beloftes blijft, bewijzen onze klanten die ons sinds de oprichting in 2007 trouw zijn gebleven. Wij hechten veel waarde aan de afspraken die wij maken met onze klanten, leveranciers én onze medewerkers.

Duurzaam
Onze bedrijfsactiviteiten leveren een bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Dit doen wij door groene innovaties te introduceren zoals het ontwikkelen van eigen energiezuinige koelsystemen. Wij hergebruiken materialen en gebruiken uitsluitend schone energiebronnen (windenergie) voor zuinige machines. Tevens gaan wij altijd voor een duurzame relatie met de klant.