Webinar ‘Een datacenter verhuizen’

Op 6 september 2017 organiseert The Datacenter Group in samenwerking met Christiaan den Besten van Prolocation een Webinar met als centraal thema ‘Een datacenter verhuizen.’ Prolocation biedt verschillende diensten en producten aan waaronder managed services, connectiviteit, housing, advies en development.

Meld je nu aan voor het Webinar ‘Een datacenter verhuizen’

Check, check, dubbelcheck: Stijn Grove, de directeur van de Dutch Datacenter Association wees hier al op in een reeks artikelen over de migratie naar het datacenter. Door jarenlange ervaring kent Christiaan den Besten dit proces door en door en weet hij wat er allemaal komt kijken bij de verhuizing van een datacenter. Dit kan een verhuizing zijn van een datacenter in een kantoorpand naar een extern datacenter (colocatie), of een verhuizing van het ene naar het andere externe datacenter.

Onderwerpen die aan bod komen

Het veilig koppelen van de bestaande en nieuwe locatie, het beschikbaar stellen van front-end en mogelijke back-end VLAN’s op beiden locaties, de voor- en nadelen van het beveiligen van een tijdelijke verbinding en IP-adressen gefaseerd overzetten van het oude naar het nieuwe datacenter met optie tot rollback.

Wat leer je van dit Webinar?

Inzicht in afhankelijkheden van derden, overzicht benodigde inspanning in tijd en geld, latency versus security, zowel de oude als nieuwe publieke gateway beschikbaar in het nieuwe datacenter en het behouden van VLAN’s.

Over de spreker

Christiaan den Besten, CEO van Prolocation; 15 jaar Netwerk- en Systeem specialist. Met name betrokken bij projecten waarbij hoogbeschikbaarheid vereist is. Passie om vraagstukken op te splitsen in behapbare simpele brokstukjes die samen een langdurig betrouwbaare oplossing bieden.

Inschrijven Webinar ‘Connectiviteit in een datacenter’

Schrijf je nu in om dit Webinar bij te wonen via deze link.

Kan je het Webinar niet bijwonen maar ben je wel nieuwsgierig naar de besproken onderwerpen? Schrijf je dan in zodat we je later de opname van het Webinar kunnen nasturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *