Webinar ‘Migreren naar de cloud’

Op dinsdag 27 juni 2017 organiseert The Datacenter Group in samenwerking met OGD ict-diensten uit Delft een Webinar waarin migreren naar de cloud centraal staat. Aanvang 15.00 uur.

Tijdens dit 30 minuten durende Webinar zal Bas Lips van OGD ict-diensten je alle ins en outs vertellen over het gebruik van de cloud. Alles onder het motto: probeer en leer snel, neem kleine stappen en slaag.

Meld je nu aan voor het Webinar ‘Migreren naar de cloud’

 In de meest recente Cloudworks-column van de Cloud Community Europe staat te lezen dat de nominaties voor de jaarlijkse Cloud Awards zich vooral toespitsen op implementatie van cloud-technologie bij cruciale bedrijfsprocessen. Dat is nogal wat. Voordat dit soort grote stappen kunnen worden genomen, zal een organisatie zich toch eerst een aantal vragen moeten stellen. Wat verandert er voor mij? Hoe hou ik grip op de kosten en hoe haal ik maximaal profijt uit de cloud?

Om antwoord te geven op deze vragen heeft The Datacenter Group samen met OGD ict-diensten speciaal hiervoor op 27 juni de Webinar ‘Migreren naar de cloud’ samengesteld.

Onderwerpen die aan bod komen

De verandering van het kostenmode, flexibiliteit door standaardisatie, hoe om te gaan met de legacy, continue verandering.

Wat leer je van dit Webinar?

Hoe hou ik grip op kosten, wat is legacy en hoe weerhoudt dit mij van het gebruik van de cloud, wat betekent de continue verandering.

Over de spreker

Bas Lips is werkzaam bij OGD ict-diensten en heeft dertien jaar ervaring in de ICT. Bij OGD is Bas actief als consultant voor de outsourcingsdienstverlening en is hij werkzaam als IT architect bij klanten. Als adviseur is Bas Lips betrokken bij vraagstukken inzake het uitbesteden van ICT en in het bijzonder rondom het gebruik maken van public cloud.

OGD ict-diensten bestaat uit duizend slimme, enthousiaste ict’ers die zorgen voor de handigste werkplek, de hulpvaardigste servicedesk en de stabielste infrastructuur. OGD (‘Operator Groep Delft’) is in 1987 opgericht door een groep Delftse studenten. Zij waren als operators verantwoordelijk voor het beheer van een mainframe bij een Delfts bedrijf. Dat is dan ook de herkomst van de bedrijfsnaam OGD.

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, de werkplek en software. Dit doen we in de vorm van ondersteuning, outsourcing en advies. Op onze eigen manier: behulpzaam, informeel en een beetje eigenwijs. OGD heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland. Samen met onze partners zijn we actief in vrijwel alle sectoren, waaronder de zakelijke markt, overheid en non-profit, onderwijs en zorg.

Inschrijven Webinar ‘Migreren naar de cloud’

Schrijf je nu in om dit Webinar bij te wonen via deze link.

Kan je het Webinar niet bijwonen maar ben je wel nieuwsgierig naar de besproken onderwerpen? Schrijf je dan in zodat we je later de opname van het Webinar kunnen nasturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *